Ange ditt sökord

Stor popup-butik i Globen Shopping

Butiken är ca 300 kvm stor och ligger inne i gallerian, mittemot McDonald’s.
Välkommen in att inspireras bland möbler och inredning för hem och trädgård. Här finner ni allt från matbord, skåp till trädgårdsdetaljer och handvävda, alldeles unika kelimmattor.

Dany’s Home är ett familjeföretag som brinner för att hitta unik inredning av olika ålder och stil. Ofta är det så att känslan och arbetet som genomsyrar de äldre möblerna inte går att nytillverka. Någonting som varit vackert i 50–100 år kan ofta, efter lite kärlek, smycka våra hem lika länge till. Men vi tycker också att det är spännande med nytillverkade möbler som låter hantverket leva vidare och består av hållbara material. Saker som tål att användas länge och åldras vackert i våra hem. Därför kan man köpa allt från ett antikt klädskåp från Frankrike till en matsalsgrupp i rokokostil från snickeriet eller industridesign från Danmark hos oss.

Måndag–fredag kl. 10–19
lördag kl. 10–17
söndag kl. 11–17

Varmt välkommen!

Arenavägen 55
121 28 Johanneshov

När ni besöker vår butik i Globen Shopping, parkerar ni bilen gratis i garaget! Välj gärna uppfarten i mitten, när ni kör in i garaget. Parkera nära den första ’glasentrén’ in till gallerian. När ni tar rulltrappan upp, kommer ni precis vid vår butik!

X