Ange ditt sökord

TÄBY CENTRUM

Välkommen in att inspireras bland möbler och inredning för hem och trädgård. Här finner ni allt från matbord och skåp, till trädgårdsdetaljer och handvävda samt handknutna alldeles unika mattor.

Dany’s Home är ett familjeföretag som brinner för att hitta unik inredning av olika ålder och stil. Ofta är det så att känslan och arbetet som genomsyrar de äldre möblerna inte går att nytillverka. Någonting som varit vackert i 50–100 år kan ofta, efter lite kärlek, smycka våra hem lika länge till. Men vi tycker också att det är spännande med nytillverkade möbler som låter hantverket leva vidare och består av hållbara material. Saker som tål att användas länge och åldras vackert i våra hem. Därför kan man köpa allt från ett antikt klädskåp från Frankrike till en matsalsgrupp i rokokostil från snickeriet eller industridesign från Danmark hos oss.

När ni besöker vår butik i Täby Centrum, parkerar ni bilen gratis i garaget! Välj gärna det södra parkeringshuset. Vid Max och Burger King tar ni rulltrappan upp till plan 1! Vi finns bredvid Lexington. Fråga gärna om hjälp i receptionen om ni inte hittar!

X