Vad söker du?

På gång i Prästviken

Kommande event, hoppas att vi ses!

Kransbindarkurs

Lördag 25 november
Kl. 11–13 och kl. 14–16

Bind din egen adventskrans med oss! Inga förkunskaper krävs, vi handleder och hjälper er att binda en härligt grön krans av vackert, hållbart naturmaterial som vi sedan dekorerar. Tillsammans med den kreativa inspiratören Hanna Wahlström ses vi på loftet, där vi skapar egna vinterkransar tillsammans med tilltugg och dryck.

Njut länge! Jag kommer också att visa hur man enkelt byter ut dekorationer i kransen under säsongen. Men också hur man fäster hyacinter och ljushållare så att kransen kan användas som en adventsljusstake, berättar Hanna.

kranskurs kransbindarkurs i Stockholm
kranskurs kransbindarkurs i Stockholm

Mattkväll

Onsdag 6 december
Kl. 17–19

Kanske är det världens vackraste hantverk… Vi bjuder in till en afton i mattornas tecken. Vi möts med tilltugg, gott att dricka och samtalar om vårt älskade matthantverk; historien och just våra mattors bakgrund. Vi bläddrar och tittar på unika exemplar i ovanliga färgsättningar och fördjupar oss i fördelarna med naturmaterial och vad mattan tillför rummet.

En unik kväll för dig som är intresserad av våra handknutna smycken! Här får du veta mer om mattornas bakgrund, tid till att se på färgsättningar och mönsterbilder men också tillfälle att ta del av vår förmånliga prisbild på denna typ av unika hantverk, berättar Daniella och Mikael.

Kostnadsfri kväll!
Anmäl om du kommer ensam eller om ni blir fler samt allergier till:

info@danyshome.se →

X