Vad söker du?

Framkalla känslor. Beröra. Att skapa en upplevelse. Kanske kan vi vara en pusselbit i er dröm. Genuina matbord, matstolar med karaktär, autentiska detaljer och spännande inredning, taklampor i industristil, kristallkronor eller slitstarka, handknutna mattor.

Priser inkl. moms

Möbler till företag

Restaurang, kafé, hotell, personalrum, konferens, sitt- och loungeytor. Våra möbler passar in i många offentliga sammanhang. Matsalsmöbler och skåp som skapar en personlig, varm och genuin känsla i rummet. Elegans med kristallkronor som vackert silar solljuset. Eller en touch av fransk bistro med taklampor i industristil. Låt konceptet komma till liv med autentiska och spännande detaljer och inredning, som blir blickfång under besöket. Vi letar efter hållbara möbler som bär på själ, historia och fortsätter att åldras vackert. Som tål att vaxas, oljas, slipas och målas om. Gamla material kan också få nya användningsområden. Genom ett cirkulärt tänk skapar vi inte bara unika och personliga inredningar, vi värnar också miljön och tar vara på det som redan finns i kretsloppet.

 

Bolla ditt projekt med oss! Vi har mycket möbler och mattor som inte syns i webbshoppen. Elektroniskt informationsutbyte – vi arbetar även med e-fakturor.
→ Kontakta oss redan i dag

Vi hjälper er hela vägen! Vi levererar och bär på plats eller ordnar med långväga leveranser. Vi kan vara ett stöd och bollplank under inredningsprocessen eller behjälpliga med detaljerna innan öppning, men även göra hela inredningar.

Bland våra produkter ligger mattorna oss extra varmt om hjärtat. Ett fantastiskt skickligt hantverk i rena naturmaterial, som skapar tåliga smycken. Från det funktionella att hålla värmen och skona golvet från slitage – har mattan i dag blivit en viktig del i vår inredning. Att addera textur och värme till rummet är bara några av fördelarna med en perfekt matta; vi har en stark tro till att rätt matta kan förvandla ett helt rum!

Det vanligaste misstaget är att välja en för liten matta. Ett bra tips är att märka ut storleken på mattan på golvet med hjälp av tejp. Genom att märka ut till exempel två storlekar, får man en bra överblick av vilken storlek som passar bäst i rummet.

Den troligtvis viktigaste aspekten när man väljer matta är att tänka till kring vilket material den är tillverkad i. Vilken typ av slitage kommer mattan att utsättas för, hur mycket folk kommer att röra sig över den, vilket typ av rum ska den ligga i och vilken känsla ska förmedlas? En handknuten matta med bomulls- eller ullvarp tillsammans med fet ullugg är en tålig matta, som knappast kan jämföras med en plastmatta. Även de äkta mattorna bjuder på stor variation, från enklare brukskvaliteter till exklusiva ateljémattor som pryder ambassader och hov världen över.

Se mer av våra mattor →

Trädgård och utemiljö

En omfamnande, inbjudande entré. A first impression. En liten servering på baksidan, en bänk vid ytterdörren, krukor till altanen. Vi har sirligt trädgårdssmide, loungemöbler i järn, unika urnor i terrakotta, eldkorgar, marschallhållare, terrakottakrukor och detaljer som kan pryda entréer, trädgårdar, serveringar, orangerier, växthus osv. Ett olivträd i den magnifika urnan Padova innanför ytterdörren, blir ett blickfång som besökaren bär med sig länge.

X