Vad söker du?

Planerar du för utplanteringen av kära dahliaknölar, rosenskära och andra sommarblommor? I större krukor kan man också plantera övervintrande perenner, som till exempel högvuxna gräs som kan ’boa’ in och ge insynsskydd på altanen…

’Isolde’ är en serie zinkkrukor som finns i flera storlekar och kan ge hem till allt från samplanteringar av sommarblommor till större perenner. I de stora kärlen ryms ca 75–95 L och de rymmer till exempel högvuxna dahlior, tuvrör, elefantgräs och annat som pryder trädgårdsrummet.

Läckert med rost

Låt det rostiga skapa kontrast, i din grönskande trädgård. Odlingslådor och krukor med raka linjer, som får liv och dimension av gröna blad och blomster.

Naturlig terrakotta – växternas favorit

Våra handgjorda terrakottakrukor och urnor består av bränd, ren lera. Det gillas inte bara av växterna, utan är även ett klimatsmart val. Detta naturliga material har lång hållbarhet, samtidigt som krukorna skänker värme och bara blir vackrare med tiden. Många av våra modeller är dessutom frosttåliga.

Terrakottakrukor och lerkrukor har den egenskapen att de är porösa, vilket innebär att de släpper genom fukt; som kan avdunsta och låta växtens rötter andas.

X