Ange ditt sökord

Personligt utvalt. Industriellt, nordiskt och orientaliskt på en och samma gång. Våga visa vem du är samtidigt som du skapar kontraster genom att blanda olika material och stilgenrer.

Personligt i vardagsrummet

Undvik den överstylade känslan i vardagsrummet genom att mixa olika former och material. Skapa ett varmt och levande intryck där du blandar mjuk sammet med stram, stilren metall och fåtöljer / puffar av läder – tillsammans med detaljer i glas, metall, keramik och porslin. Pricken över i:et blir en tv-bänk / sideboard i naturfärgat trä.

En tålig och mjuk matta under fötterna binder samman helheten och ger ett mjukt, trivsamt intryck till vardagsrummet. Dessutom värmer den både fötter och hem under vinterhalvåret, samtidigt som den skyddar golvet mot slitage. Ett knep för att liva upp ett kallt, lite tråkigt vardagsrum är att lägga till färg och mönster. På ett kick får vardagsrummet intrycket av att vara ombonat och mysigt.

Att inreda med en enda taklampa bidrar sällan till en mysig känsla i ett rum – välj flera ljuskällor för att skapa en stämningsfull belysning för alla tillfällen.

Naturmaterial bidrar till en fin materialmix och ger även en rofylld känsla till vardagsrummet tack vare sina jordnära färger.

X